Disclaimer: Leenrente.nl


Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via Leenrente.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

Leenrente.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data en informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Leenrente.nl alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, auteurs, dataleveranciers en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden / onvolledigheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via Internet alsmede technische storingen.

De informatie op deze website, waaronder rentetarieven, antwoorden op vragen en de resultaten van de kostenberekeningen of andere calculaties, zijn van algemene aard en zijn geen persoonlijk advies. Wij raden u dan ook aan voor een persoonlijk op maat gesneden advies contact op te nemen met één van onze partners.

Indien u uitsluitend op basis van de informatie van deze website de beslissing neemt om verplichtingen aan te gaan, bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Leenrente.nl stelt het op prijs indien onjuistheden op deze website aan haar worden gemeld: info@leenrente.nl.


 

Het laatste nieuws over lenen


Schulden, hoe komt u ervan af
In de schulden raken is meestal makkelijker dan er weer uit komen. Aangezien veel mensen dit niet op eigen kracht kunnen, is er schuldhulpverlening om mensen weer uit de schulden te helpen. Lees meer

Prijzig lenen
Lenen kost geld, daar kan niemand omheen. Maar de ene leenvorm is een stuk duurder dan de andere. De duurste leenvormen zijn zo prijzig dat u ze beter kunt vermijden. Lees meer