Effectief adverteren via Leenrente.nl


Via Leenrente.nl bereikt u die consumenten die serieus op zoek zijn naar financiële producten.

Leenrente.nl is het leenportaal voor informatie over lenen en alle actuele rentestanden per leenproduct duidelijk weergegeven in speciale leenmodules. Leenrente.nl is een onderdeel van Mister Media, een professioneel financieel netwerk met kennis van zaken.

Leenrente.nl bedient maandelijks meer dan 120.000 unieke bezoekers die serieus op zoek zijn naar professioneel leen advies en leenproducten. Deze bezoekers zullen ook geïnteresseerd zijn in uw leen product, dienst of advies. Maak het daarom mogelijk dat onze bezoekers ook direct uw internetsite bezoeken of per e-mail contact met u opnemen.

Leenrente.nl kent vele mogelijkheden omtrent adverteren. Naast dat we de standaarden qua adverteren aanbieden (rijke) banners, advertentie in de nieuwsbrief, link opname) is het ook mogelijk thematisch te adverteren. Hierbij kan gedacht worden aan een gesponsord interview, een advertentiecampagne rondom een speciaal thema of opname in de diverse modules. Leenrente.nl kan u heel specifiek bedienen om uw doelstelling te realiseren middels adverteren via internet.

Meer informatie?
Leenrente.nl maakt onderdeel uit van het Mister Media netwerk. Mister Media wint continue aan reputatie en omvang als één van de van belangrijkste online adverteernetwerken voor de financiële markt in Nederland. Het Mister Media netwerk bestaat enkel uit hoogwaardige financiële sites. Dit gekoppeld aan de jarenlange ervaring met internet adverteren maakt Mister Media de online partner voor haar klanten.

Adverteren via het internet vraagt om een specifieke aanpak afgestemd op uw doelstelling, of dat nu het creëren van awareness is voor uw merk of product of het inzetten van het internet als verkoop kanaal. De dienstverlening van Mister Media is er op gericht uw doelstelling op een zo kosten efficiënte manier te realiseren.

Wilt u nadere informatie? Neem dan contact op met Mister Media:
Email:
Telefoonnummer:
31 (0)40-246 79 69
Website:


 

Het laatste nieuws over lenen


Spelregels voor verantwoord lenen
Verantwoord lenen is belangrijk. Wanneer u zich houdt aan een aantal eenvoudige spelregels, zorgt u ervoor dat u niet in de problemen komt. Lees meer

Lenen en problemen
Als u geld leent, is dit nooit zonder risico’s. Teveel lenen kan ervoor zorgen dat u met schulden te maken krijgt waar u niet meer op eigen kracht uit kunt komen. Lees meer